Carpisa: Retro šarm ljetne kolekcije ruksaka i torbi za plažu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.06.2016.

145

Pomponi, resice i teksture koje pozivaju na dodir neodoljiva su kombinacija glamura i ljetnog boho chica

Ovog ljeta osjetite topli duh Mediterana uz novu kolekciju Carpisa modnih dodataka, nadahnutu opuštenom atmosferom i upečatljivim stilom prekrasne Ibize. Torbice, ruksaci i shopper torbe izrađeni su od različitih visokokvalitetnih materijala, kao što su ručno obrađeni pamuk i platno, s neobičnim etno i geometrijskim printevima, ili ručno oslikanim motivima. Jednostavna crno-bijela paleta boja osvježena je naglascima u jarkim tonovima, poput narančaste, koja je u cijeloj kolekciji prisutna u brojnim nijansama.

Maksi shopper torbe, ruksaci i torbice ukrašeni su trendi pomponima i resicama koji neodoljivo podsjećaju na hipijevsku atmosferu 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća.

Carpisa: Torbe za ljeto 2016.

Carpisa: Torbe za ljeto 2016.

Decentni retro detalji savršeno se uklapaju s neuobičajenim materijalima, poput plastike i vodootpornog najlona, a intenzivne boje i teksturizirani uzorak slame na plohama torbi savršeno zaokružuju retro šarm cijele kolekcije. Ljetni asortiman omiljenog talijanskog ženskog brenda torbi i modnih dodataka istodobno je profinjen i zabavan – idealan kompromis između glamura i praktične svakodnevnice.

Top-modele iz kolekcije za ljeto 2016. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAshopper torbeCarpisatorberuksacitorbe za plažuboho stiltorbice
Povezano