Carla Bruni-Sarkozy u kreacijama Johna Galliana

Piše: Iva Š.
Objavljeno 30.03.2008.

0

Carla Bruni-Sarkozy u kreacijama Johna Galliana

Carla Bruni-Sarkozy u kreacijama Johna Galliana. Oduševila je modne kritičare, pogotovo svojom simboličnom porukom: odabrala je kreacije Johna Galliana za francusku modnu kuću Dior.

Carla Bruni-Sarkozy u kreacijama Johna Galliana

Proteklih dana se dosta pričalo o posjeti Nicolasa Sarkozyja britanskoj kraljici. Supruga francuskog predsjednika, Carla Bruni-Sarkozy, bila je glavna atrakcija cijelog događaja. Aukcijska kuća Christie's na dražbi je ponudila njen goli portret, a enlgeski mediji su se utrkivali tko će napraviti veću senzaciju objavljivanjem fotografija iz Carlinoga prošlog života, u kojem je harala svjetskim modnim pistama,. noseći kreacije Christiana Diora, Karla Lagerfelda, Chanela, Versacea... Iako su se svi pribojavali potencijalnih skandala, Carla se uspješno nosila sa strogim dvorskim propisima. Bolje nego njen suprug! Carla je imala i želju da britanskoj kraljici uz gitaru otpjeva jednu svoju pjesmu, no to je ipak previše za uštogljenu Elizabetu.

Carla je na londonski Heathrow dofurala u kolekciji Christiana Diora. Oduševila je modne kritičare, pogotovo svojom simboličnom porukom: odabrala je kreacije Johna Galliana za francusku modnu kuću Dior. Taktičan potez, nema što. Pogledajte Carlin outfit kroz šest fotografija.


Povezano