Cargo stil i na suknjama, hit jeseni zove se - parachute

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.09.2022.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

U Bershki možete pronaći dostupnu midi suknju u stilu cargo parachute u kaki i sivoj boji, s podesivim pojasom i stoperima na dnu za stvaranje drapiranog efekta

Sezonu započinjemo jednim od najvažnijih trendova ove jeseni, a to je - suknja parachute. To je nova opsjednutost uličnim stilom koju ne možemo ignorirati.

Bershka

Bershka

Savršeno je vrijeme za cargo stil u potpuno novom obliku - suknje. Dosad smo cargo stil viđali u hlačama i kratkim hlačama, no novi zanimljivi model suknje podići će ležerni izgled na višu razinu.

U Bershki možete pronaći dostupnu midi suknju u stilu cargo parachute u kaki i sivoj boji, s podesivim pojasom i stoperima na dnu za stvaranje drapiranog efekta.

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Kada je riječ o artiklima koji su nekada bili na vrhu popularnosti, ne možemo zanemariti plisiranu mini suknju, jednu od najboljih klasika 2000-ih.

Velike glazbene ikone nosile su ovu suknju u prošlosti, a sada, drugi nastavljaju nositi ovaj svestrani odjevni predmet kao dio casual ili sportskog looka, uvijek odišući najcool esencijom.


VIŠE O TEMAMAsuknjemidi suknjecargo suknjeBershkasuknja parachutecargo stil
Povezano