Cara Delevingne na naslovnici Voguea nosi veliki ljetni hit

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 07.05.2018.

1

Cara Delevingne na naslovnici britanskog Voguea | Foto: Steven Meisel

Cara Delevingne na naslovnici britanskog Voguea | Foto: Steven Meisel

Šeširi i kape ovog će ljeta biti totalni hit, a kako ih nositi - pokazala nam je Cara Delevigne, koja je na svoj konto stavila još jednu naslovnicu britanskog Voguea

I dok je američko izdanje Voguea u čvrstom zagrljaju Rihanne, vladavinu s ove strane oceana drži supermodel Cara Delevingne. 25-godišnja engleska zvijezda modelinga osvanula je na lipanjskom coveru britanskog Voguea, za naslovnicu i popratni editorijal pobrinuo se jedan od najvećih modnih fotografa današnjice - Steven Meisel.
Cara je za vruću ljetnu naslovnicu pozirala sa šeširom dizajnerske etikete Noel Stewart. Styling potpisuje Joe McKenna, dok se za efektni make-up pobrinula slavna vizažistica Pat McGrath.
Cara i britanski Vogue i prije su uspješno surađivali na naslovnim pričama, i to u ožujku 2013., rujnu 2014. te rujnu 2016. Sve prethodne naslovnice, za razliku od ove, snimio je slavni Mario Testino.

VIŠE O TEMAMANoel StewartVoguemodni magaziniSteven MeiselšeširiCara Delevingne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se