Candiani i Diesel donose revolucionarne traperice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.09.2021.

0

Candiani x Diesel

Candiani x Diesel

Diesel i Candiani predstavili su dvije nove tehnologije za Dieselovu kolekciju (jesen/zima 2021) u kategoriji trapera: Coreva i Relast

Diesel je najavio najnovije poglavlje svoje priče "Diesel For Responsible Living", strategije fokusiranu na održivost: partnerstvo s Candianijem, talijanskim proizvođačem trapera poznatom po inovativnim i revolucionarnim tehnikama u proizvodnji i razvoju denima.
Diesel i Candiani predstavili su dvije nove tehnologije za Dieselovu kolekciju (jesen/zima 2021) u kategoriji trapera: Coreva i Relast.
Coreva je tehnologija koju je razvio i patentirao Candiani. Coreva tehnologija koristi rastezljivu pređu/vlakno biljnog podrijetla (plant-based) dobivenu od 100% prirodnog kaučuka. Kad se pomiješa s certificiranim organim pamukom, rezultat je elastična pređa/vlakno koja je potpuno 'zelena' i bez plastike.

Corevazamjenjuje konvencionalni sintetički elastan; rezultat je traper tkanina potpuno biorazgradiva i kompostabilna. Dieselov dizajn u koji je implementirana Coreva tehnologija u kolekciji za jesen/zimu 2021/2022. uključuje: D-VIKER traperice, D-SFERA jaknu I D-AIR traperice. Artikli su dostupni u Dieselovim trgovinama.

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Druga Candianijeva tkanina koja je dostupna u kolekciji za jesen 2021. je Candiani Relast. Relast tkanina svoje vrhunske perfomanske rastezanja duguje ekskluzivnoj custom-made rastezljivoj pređi/vlaknu, dobivena od ostatka iz procesa proizvodnje elastana te pomiješana s certificiranim organskim pamukom.

Upotreba Relast tkanine omogućuje jedinstvenu alternativu konvencionalnom rastezljivom traperu, značajno smanjujući količinu vode, kemikalija i emisija korištenih u procestu proizvodnje tekstila.

Traperice Candiani Relast tehnologijom u isporuci za jesen 2021. su D-STRUKT, D-FINING, D-AMNY.

VIŠE O TEMAMADieselCandianitrapericeodrživi traper
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se