Seksi tajice i najlonke: Calzedonia za proljeće 2014.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.02.2014.

1132

Samo za vas odabrali smo 25 ekstremno seksepilnih kombinacija baziranih na udarnim komadima iz proljetne kolekcije modne kuće Calzedonia

Calzedonia proljeće čeka spremnija nego ikad! Slavni talijanski brand u novu sezonu ulazi na krilima kampanje s 22-godišnjom američkom brinetom Emily DiDonato. Dio vizuala snimljen je na ulicama New Yorka, a za fotografiju se pobrinuo Miguel Reveriego.

Brand koji je jako popularan u Hrvatskoj opet nas zavodi ekstremno seksepilnim najlonkama i tajicama bez kojih je nezamislivo proljeće, a mnogima će za oko zapeti i isprani traper, koji je dobio značajniju ulogu u kolekciji.

Calzedonia će vaše noge učiniti nezaboravnim i pretvoriti vas u ultimativnu zavodnicu. Tajice odavno nisu samo kvartovski komad odjeće nego kontituent lookova za različite prilike, uz malo mašte čak i za one glamuroznije. Birat ćete između tajica s prugicama, točkicama cvjetnim uzorcima i motivima, apstraktnim printevima...

Kampanja i lookbook donose pravu dozu inspiracije, a mi smo samo za vas odabrali 25 kombinacija baziranih na najvrućim proljetnim komadima iz Calzedonije. Uživajte!


VIŠE O TEMAMACalzedonianajlonketajicejeggingsčarapeprugaste tajice
Povezano