Calzedonia nas mami nikad boljom fitness kolekcijom!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 31.08.2016.

141

Iz ove poticajne modne fitness-priče treba izdvojiti trendi sportske grudnjake te naprosto neodoljive šarene tajice s ludim printevima i motivacijskim porukama

Calzedonia

Calzedonia

Svako je novo godišnje doba dobra prilika za novi početak, za pozitivnu prekretnicu koja će vas uz malo truda i volje dovesti do toga da se osjećate bolje, i da izgledate bolje. Zašto onda ova jesen, koja je doslovno pred vratima, ne bi bila vaša lijepa životna stranica, karta za sreću, put ka trajnom gubitku kilograma i tijelu iz Calzedonijih kataloga? Možda smo malo razvukli uvod, ali poruka je jasna: Budite aktivniji, okrenite se sportskom načinu života, osjećajte se savršeno od nula do dvadeset i četiri!

Dobar motiv mogu vam biti i sve te neodoljive sportske krpice kojim nas modni brandovi zatrpavaju i uoči nove sezone. Jednu od boljih fitness kolekcija pripremila je talijanska Calzedonia, brand koji već godina mnogim Hrvaticama predstavlja nezaobilaznu destinaciju kada je riječ o potrazi za donjim rubljem, kupaćim kostimima i stylish krpicama za aktivniji život.

Iz ove poticajne modne fitness-priče treba izdvojiti sportske push-up grudnjake te naprosto neodoljive šarene tajice s ludim printevima. Ako želite zaigrati na crno, izvrstan izbor su tajice s motivacijskim citatima i porukama, poput onog legendarnog čerčilovskog "Never Give Up".

Najbolje od najboljeg iz Calzedonijine fitness kolekcije otkrijte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAtajiceCalzedoniasportske tajicesportska odjećasportski grudnjacitajice s printomtajice s natpisom
Povezano