C&A za 17,99 eura nudi savršenu haljinu za ljetne dane

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.05.2024.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

I dok u jesensko-zimskom dijelu godine ništa ne prolazi tako dobro kao mala crna haljina, u ljetnim danima njenu ulogu preuzima - mala bijela! Jedna takva osvježila je ponudu u C&A trgovinama.

Ljetna pravila polako počinju vladati ulicama, ali i u našim ormarima. Oni prijelazni proljetni komadi idu u drugi plan dok se mi okrećemo laganim ljetnim krpicama. Vrijeme je za šoping, posebno ako ne želite propustiti one ključne komade za drugi dio sezone.

Jednostavne, vječne klasike svakako treba razmotriti. U jesensko-zimskim danima neprikosnovena je kultna mala crna haljina, ali u ljetnom dijelu godine kudikamo je efektnija ona - mala bijela! Jedna takva osvježila je ponudu u C&A trgovinama.

C&A

C&A

Nepogrešiva, pogodna za sve ljetne izazove, idealna za kombiniranje s vašim omiljenim sandalama, ova haljina A-kroja u bijelom izdanju djeluje nam kao pun pogodak za ljeto. Napravljena je od laganog, ugodnog materijala, upotpunjena je tankim podesivim naramenicama i V-izrezom, a dostupna je po iznimno ugodnoj cijeni od 17,99 eura.

Foto: C&A

Foto: C&A

Definitivno - dobar modni ulov za ljetne dane! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAhaljineC&A
Povezano