C&A već sad ima haljinu koja će biti ultimativni hit jeseni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 31.07.2023.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Ako već nešto sa sigurnošću možemo označiti ultimativnim hitom nadolazeće jesenske sezone, onda je to haljina sa životinjskim uzorkom. Jednu takvu uočili smo u C&A trgovinama.

Teško je usred ljeta pisati o jesenskim trendovima, ali noviteti u najpopularnijim trgovinama tjeraju nas na taj čin. I u C&A polako pristižu komadi iz novih kolekcija, za prijelazni period i prvu fazu jeseni 2023., a jedan komad privlači posebnu pažnju modno osviještenih djevojaka koje razmišljaju što i kako nakon vrhunca ljeta.

Animal print vraća se u velikom stilu, po svemu sudeći bit će najtraženiji uzorak na prijelazu iz ljeta u jesen 2023., a posebno će tražene biti haljine sa životinjskim uzorkom. Nova C&A kolekcija najbolja je potvrda.

C&A

C&A

Pažnju među C&A novitetima krade ova divna, nepogrešiva, prozračna midi haljina s neodoljivim animal printom i pojasom za vezanje u struku. Podjednako će dobro ići i sa sandalama, i s tenisicama, i s gležnjačama. Pa, ako tražite ranojesenski komad u koji vrijeci investirati - to je to!

Foto: C&A

Foto: C&A

Cijena ove haljine iznosi 35,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineC&Aanimal printmidi haljinehaljine s uzorkom
Povezano