C&A predstavlja kolekciju održivog trapera Forever Denim

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2022.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Prva kolekcija novog proizvodnog mjesta tvrtke - C&A FIT (Tvornica za inovacije u tekstilu) dostupna je online, a asortiman C&A proizvoda postaje još održiviji lansiranjem prve kolekcije 'Forever Denim'

Europski modni brend C&A lansira svoju novu europsku kolekciju "Forever Denim" koja je od danas dostupna isključivo online. Manje od godinu dana nakon što je objavila planove tvrtke za otvaranje novog proizvodnog pogona u Monchengladbachu u Njemačkoj, ova kolekcija označava prvu proizvedenu u C&A FIT-u.

Nova kolekcija "Forever Denim" sastoji se od različitih dizajna u održivijoj kolekciji trapera za potrebe svih kupaca. Žene mogu birati između dva ravna kroja i oblika traperica proširenog oblika, dok prvo izdanje za muškarce karakteriziraju ravne i sužene verzije. Svi modeli dolaze u širokoj paleti prikladnih stilova i različitim vrstama plave boje. U Monchengladbachu se traperice proizvode ugljično-neutralnim procesom od materijala iz cijele Europe, uključujući GOTS i OCS certificirani Bio Cotton traper iz Candianija, Italija.

Ova je kolekcija posebna i omogućena predanim radom tima koji je uspostavio i upravljao C&A FIT u Monchengladbachu tijekom prošle godine. Napravivši veliki korak prema cilju da u budućnosti postane još održiviji, C&A je osnovao vlastitu tvornicu traperica usred Europe. C&A FIT pridonosi stvaranju digitalnije i održivije tekstilne proizvodnje i lanca opskrbe, povezujući najbolje elemente digitalizacije i automatizacije s održivijim načinima proizvodnje.

C&A

C&A

Online kampanja tvrtke C&A za novi asortiman "Forever Denim" već je danas u prodaji. Prvi modeli trapera dostupni su za kupovinu isključivo online na www.c-and-a.com po cijeni od 59,99 €.


VIŠE O TEMAMAtrapericeC&Adenimjeansženske traperice
Povezano