C&A je otvorio online shop za Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.03.2018.

47

C&A online shop | Foto: Screenshot

C&A online shop | Foto: Screenshot

C&A je proširio online prodaju novom internetskom trgovinom za još jedanaest zemalja, među kojima se našla i Hrvatska

C&A pojačava fokus na online poslovanje pokretanjem nove EU trgovine početkom ožujka. "Ova dodatna online trgovina je sljedeći veliki korak u proširivanju naših online aktivnosti", rekao je Dr. Andreas Hammer, direktor E-Commerce Europe. Sa novom platformom, C&A može više nego udvostručiti domet svojih online aktivnosti sa devet na dvadeset zemalja.
Dodatnih jedanaest zemalja su Hrvatska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Češka i Mađarska, gdje C&A već ima trgovine. Online trgovina postoji i u Danskoj, Finskoj, Grčkoj i Švedskoj, gdje kompanija nije zastupljena. "Znamo da mnogi ljudi iz ovih zemalja žale što ne mogu naručiti našu modu online. Pokretanje EU trgovine je dobra vijest za njih", objašnjava dr. Hammer.

Ponuda za sve

Nova EU trgovina je standardizirana engleska platforma za kupce iz jedanaest zemalja. Sve cijene su navedene u eurima, bez obzira na lokalnu valutu. "Platforma s pravom zaslužuje ime "EU Shop": bez obzira iz koje zemlje dolazi kupac, ponuda i cijene su potpuno identični".

C&A trenutno ima online trgovine na sljedećih devet tržišta na nacionalnom jeziku: Belgiji, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Nizozemskoj, Austriji, Poljskoj, Švicarskoj i Španjolskoj. Ništa se ne mijenja za kupce ovih online ponuda. Možete nastaviti koristiti online ponudu kao i obično na svom jeziku.

> Više informacija na c-and-a.com

VIŠE O TEMAMAonline shoppingC&Ainternetska trgovinaAndreas Hammer
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se