Buzz Crew kreativci predstavili najnovije street style trendove

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2016.

0

Urbana glazba, ples, grafiti, moda i najnoviji modeli tenisica osigurali su nezaboravan provod na omiljenim lokacijama svih ljubitelja sneaker kulture

Jučer su u modernom interijeru Buzz Sneaker Station storea, u zagrebačkom Arena Centru, na jedinstven način prezentirane novosti iz najnovijih kolekcija renomiranih sportskih i lifestyle brandova kao što su Nike, adidas, Asics, New Era, New Balance te Converse. Vodeća modna destinacija za sve ljubitelje sneaker kulture zagrebačkoj je publici predstavila Buzz Crew, ekipu mladih kreativaca koji su maštovitim street style performansima oduševili mnogobrojne okupljene. U urbanoj modnoj priči koju su proživjeli i ispričali noseći svoje omiljene tenisice, uživali su i Ivana Mišerić, Ivan Vukušić, Damir Kedžo, Žanamari i Mario Perčić te Filip Dizdar, koji su izabrali svoje favorite iz novih kolekcija u bogatoj Buzz ponudi.

Inovativan koncept Buzz Crew Tour prošli je tjedan premijerno predstavljen u novootvorenom storeu u riječkom Tower Centru, nakon čega su urbani ritmovi, vratolomni pokreti i grafiterska umjetnost Buzz Crew ekipe ispunili zagrebački Sneaker Station pozitivnom energijom i osvojili sve ljubitelje dobrih i drugačijih tenisica. Dok su Suzana Suz i Kristijan Mihalić posjetitelje osvajali break i street dance koracima, pružajući savjete o najboljim tenisicama za ples, Boris Bare je sprejem za grafite 'oživio' jedan sneaker model i savršeno dočarao ljepotu street umjetnosti koja prelazi sve granice.

Top kombinacije za nadolazeću jesen posjetitelji su izabrali uz pomoć dizajnerice Tare Turković, stručnjakinje za sportsku eleganciju, dok je najpoznatiji hrvatski barber Marko Šimunić plijenio poglede mnogobrojnim tetovažama i upečatljivim stilom. Za užarenu atmosferu pobrinuo se DJ Phillipe (Filip Eterović), strastveni zaljubljenik u glazbu i jedan od osnivača Confusion-a te popularnog FRüHSTüCK-a.


VIŠE O TEMAMABuzz CrewArena CentarŽanamari PerčićKristijan MihalićBuzz Sneaker Station
Povezano