Bunde su u modi: TOP 15 krznenih kaputa za zimu 2017/2018.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.11.2017.

81

Kratke i duge bunde od (lažnog) krzna su apsolutni hit, a mi smo izdvojili potencijalne bestselere iz izvrsne Mangove kolekcije za zimu 2017/2018.

Više od mjesec dana uoči kalendarskog početka zime znamo manje-više sve o modnim pravilima za najhladnije zimske mjesece. Dva su neprikosnovena modna krika spremna pokoriti ulice - čizme iznad koljena (o kojima smo već pisali u nekoliko navrata) i krzneni kaputi od (lažnog) krzna, koji će ovdje dobiti svojih pet minuta slave. Njihovu popularnost potvrdila je i zagrebačka špica, a ako i sami tražite jednu dobru bundu usklađenu s trendovskim smjernicama sezone, na pravom ste mjestu!

Mango je pripremio izvrsnu, bogatu kolekciju iz koje smo u vaše ime izdvojili 15 (po)najboljih modela. Sve sami potencijalni bestseleri!

Kratka ili duga bunda, taj izbor prepuštamo vama. Jedino pravilo je da - pravila nema! Posebno kada je riječ o bojama, jer krzneni kaputi ove zime stižu u širokoj paleti vedrih, smjelih i optimističnih tonova, od žute i ružičaste do tamnozelene i crne.

U galeriji fotografija škicnite najbolje od najboljeg iz Mangove kolekcije za zimu 2017/2018.


VIŠE O TEMAMAbundeMangolažno krznokrzneni kaputikrznne bundeženski kaputikrznene jakne




Povezano