Upoznajte nove dizajnerske zvijezde hrvatske mode!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.03.2013.

38

Tatjana Pantoš, Damir Begović, Domagoj Štimac, Manuel Maligec, Timy Šarec i Ivan Badanjak imena su koja će obogatiti program Cro A Portera

Novi dizajnerski val na Cro A Porteru | Foto: Jurica Sertić

Novi dizajnerski val na Cro A Porteru | Foto: Jurica Sertić

U sklopu nadolazećeg  Schwarzkopf Cro A Portera koji će se održati od 3. do 6. travnja 2013. u galeriji Lauba, priliku da svoje kolekcije predstave široj javnosti dobit će i mladi talentirani dizajneri. Gledatelji će imati priliku uživati u revijama pobjednika strukovnih i regionalnih natječaja Modni ormar, Fashion incubator, kao i novih imena koja će se po prvi puta predstaviti domaćoj javnosti.

Afrika s potpisom Tatjane Pantoš

Nakon pobjede na Fashion Incubatoru kolekcijom 'Shapes', mlada dizajnerica Tatjana Pantoš po prvi puta će na Cro-A-Porteru predstaviti svoje modele. Kako sama kaže, prva kolekcija za širu publiku pod imenom 'Afrika' inspirirana je životinjskim uzorcima i plemenskim printevima. Tatjana kaže kako dizajnira za hrabru i odvažnu ženu, a svojim modelima želi naglasiti ženske obline i atribute. Na snimanju je koristila nakit Pevalek Jewellery.

Svijetle boje i egzotika Manuela Maligeca

Nakon što je prošlom kolekcijom izrađenom većinom od kožnih trakica osvojio srca publike, student TTF-a Manuel Maligec sada će pokazati nešto nježniju modnu priču. Ovaj put odabrao je svjetlije boje i egzotične kože, a svome opusu dodat će muslin i svilu. Svoju kolekciju nazvao je ID po Freudovoj podjeli ličnosti i životinjskom nagonu koji u sebi ima svaki čovjek. Dizajner naglašava kako je cijela kolekcija iznimno senzualna.

Prva zajednička kolekcija Damira Begovića i Domagoja Štimca

Dizajnerski dvojac Damir Begović i Domagoj Štimac pokazat će svoju prvu zajedničku kolekciju inspiriranu afričkim plemenima, koja će obilovati životinjskim uzorcima i perjem te neuobičajenim elementima i materijalima korištenim za odijevanje. Za svoj stil kažu da ga je teško definirati, a vjeruju kako njihovo vrijeme tek dolazi.

Timy Šarec i Ivan badanjak - Još jedan mladi modni dvojac

Drugi dizajnerski dvojac u sastavu Timy Šarec i Ivan Badanjak nakon dugogodišnje suradnje u kreativnom studiju te na produkcijskim TV-projektima odlučio se napraviti svoju prvu modnu kolekciju i stvoriti brand. Prva zajednička revija imena 'Vain by Vain' temeljit će se na tamnim bojama. Kolekcija će obilovati čipkom koju će po svojim riječima dizajner staviti u jedan potpuno nov, neobičan kontekst.

Više u galeriji fotografija s potpisom Jurice Sertića. Šminku potpisuje Žana Kožul, a kosu Ivica Palinić.

VIŠE O TEMAMACroAPorterTatjana PantošPevalek JewelleryDamir BegovićDomagoj ŠtimacSchwarzkopf Cro A PorterManuel MaligecTimy ŠarecIvan BadanjakJurica SertićŽana KožulIvica Palinić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se