Budite IN uz 10 savršenih jesenskih komada u boji burgundije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.10.2019.

0

Foto: Fracomina

Foto: Fracomina

Intenzivna, raskošna i aristokratska - sve su to pridjevi koji krase boju vina, popularno zvanu burgundy, koja postaje modni imperativ za trendi jesen/zimu 2019.

Jedan od poželjnijih jesenskih komada su Fracomina haljine s romantičnim cvjetnim motivom koji nije više rezerviran samo za ljeto i proljeće, već je savršen za svaki jesenski i zimski ormar.

Kombinacija tamnocrvene, smeđe ili moderne ljubičaste s kariranim uzorkom ili popularnim prugicama idealan je izbor za sve prilike.

Fracomina

Fracomina

Osim ženstvenih i zaigranih haljina koje se savršeno kombiniraju s trendi čizmicama, možete odabrati profinjeni sako ili hlače. A uz takav sofisticirani look bit ćete spremni za sve poslovne izazove.

Foto: Fracomina

Foto: Fracomina

Jesenske modne kombinacije nisu potpune bez modnih dodataka, zato Fracomina predstavlja burgundy torbe svih oblika kojima ćete privlačiti poglede gdje god se pojavili.

Fracomina

Fracomina

Za jesen i nadolazeću zimu jedno je sigurno - burgundy ne samo da će biti najdraža boja svim ljubiteljima mode, već će prevladavati i na gradskim ulicama.


VIŠE O TEMAMAboja burgundijetorbeFracominahaljinekaputiženske hlače
Povezano