Buce i gležnjače za zimu 2023. koje želimo odmah!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 09.11.2023.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Potražite u Planet obući atraktivne modele gležnjača u crnoj i bež boji, baršunaste teksture, visokih potplata, tople podstave sa satenskim mašnicama na stražnjem dijelu

Ove zime najpoželjniji modni trendovi u obući naglašavaju zlatne, srebrne i metalik boje kojima ćemo barem malo osvijetliti maglovite i sive dane.

Planet obuća

Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Donosimo pregled nove zimske kolekcije ženskih gležnjača i buca, koje sada možete kupiti i na akciji „-40% popusta na drugi par“ koja traje od 9. do 17.11.2023. u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.

Niske metalik gležnjače

Planet obuća

Planet obuća

Modne ženske buce za snijeg i hladno vrijeme pružaju izdržljivost i zaštitu od snijega, leda i vlage. Njihov atraktivan dizajn s toplom podstavom pruža izvrsnu toplinsku izolaciju i udobnost. 

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Podebljani potplat s dubokim uzorcima pruža odlično prijanjanje na površinu i sprečava klizanje na snježnim i klizavim površinama. Mamac za oči svakako je njihov metalik materijal u zlatnoj i crnoj boji koji će osvježiti vaš modni zimski outfit.

Modne buce za grad i prirodu

Ovog puta, moda se udružila s funkcionalnošću, pružajući najbolje od oba svijeta. Modne buce kao klasična ženska obuća za snijeg, pogodne su za nošenje po gradu u kombinaciji sa zimskim tajicama i hlačama te toplim kaputom ili ski jaknom. Također, ako idete na izlet ili u prirodu izvan grada, ove ženske buce u crnoj i bijeloj boji, sa vezicama pružit će vam vrhunsku zaštitu za nogu, toplinu i fancy izgled. Platform potplate pogoduju hodanju po mokrim, snježnim i neravnim površinama, a topla podstava dugo čuva toplinu. Iako izgledaju robusno, radi se o vrlo laganom modelu koji se nosi s ugodom.

Tople krznene gležnjače

Planet obuća

Planet obuća

Za one koji vole aktivnosti na otvorenom tokom hladnih mjeseci, tople krznene gležnjače neophodan su dio outfita. 

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Potražite u Planet obući atraktivne modele gležnjača u crnoj i bež boji, baršunaste teksture, visokih potplata, tople podstave sa satenskim mašnicama na stražnjem dijelu. Njihov unutarnji i vanjski materijal pruža dodatnu toplinu i luksuzan izgled, čineći vašu obuću udobnom i toplom, a izgled i privlačan i zimski chic.

Kako kombinirati ove modele ženskih gležnjača:

Zlatne gležnjače kombinirajte sa crnom ili bijelom odjećom kako bi kreirali sofisticiran i uočljiv izgled prošaran elementima elegancije i šika.

Crne gležnjače vječni su klasik koji se lako kombinira sa svim bojama, ali i sa monokromnim i sivim kombinacijama.

Bijele gležnjače odlične za svakodnevne kombinacije, nosite ih uz zimske hlače, traperice, all white outfit, oversized džemper i zimsku jaknu za efekt urbanog street stila.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Planet obuća

Planet obuća

Planet obuća

Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Sve modele buca i gležnjača potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAbudečizmegležnjačeženska obućaPlanet obuća
Povezano