BSH Island vraća se na Pag u nikad boljem izdanju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2022.

0

Artbat

Artbat

Hrvatski festival BSH Island na radost brojne publike diljem svijeta ovog se ljeta vraća na Pag u nikad boljem i ekskluzivnijem izdanju

Treće izdanje od 29. lipnja do 3. srpnja na hrvatsku obalu dovodi dosad najveću listu nekih od najtraženijih DJ imena. Pod zvjezdanim nebom kluba NOA, jednog od najimpresivnijih klubova u jadranskoj regiji s epskim pogledom na kristalno plavo more nastupit će ARTBAT, ANOTR, East End Dubs, Prunk, Rossko, Seb Zito, Archie Hamilton, Ben Sterling, Dennis Cruz, Paco Osuna, wAFF, Manda Moor.

Jedan od najiščekivanijih nastupa na ovogodišnjem festivalu svakako je onaj ukrajinskog DJ dua ARTBAT koji nas očekuje prve festivalske večeri, u srijedu, 29. lipnja. Artur & Batish trenutno vladaju svjetskim glazbenim ljestvicama i jedni su od najtraženijih zvijezda elektronske glazbe u svijetu.  Ključ uspjeha ovih talentiranih mladića leži u njihovom zaista moćnom zvuku najviše kvalitete te nastupima na pomno odabranim, nesvakidašnjim lokacijama diljem svijeta koje svakoj glazbenoj avanturi daju posebnu čar. Jedan od takvih najzapamćenijih nastupa svakako je onaj na svjetski poznatoj žičari Sugarloaf s koje se pruža čaroban pogled na brazilski Rio de Janeiro. Česti su gosti najvećih svjetskih arena i pozornica diljem svijeta. Uz koncerte na Ibizi, Tribe Festivalu u Brazilu, Fusion Festivalu u Njemačkoj te Mau5trap Showcases, njihove izvedbe Mandrake, Tabu, Planeta, Papillon i brojne druge omiljena su glazbena poslastica milijunske publike cijele Sjeverne i Južne Amerike, Australije, Bliskog Istoka, Azije i Europe.

Uz veliki ARTBAT, na prvoj festivalskoj večeri nastupit će i Aldo  Morro, Mony i Yakka. Veliku pažnju bez sumnje će privući i brend Do Not Sleep koji će druge festivalske večeri, u četvrtak, 30. lipnja ugostiti East End Dubs, Prunk, Rossko i Seb Zito.

U petak, 1. srpnja na rasporedu je brend Kaluki uz nastupe britanskih zvijezda Archie Hamilton b2b wAFF, Ben Sterling, Manda Moor i Pirate Copy. Večer će začiniti uzbudljivi after partiji u After Beach Areni uz Maskery i Noide, dok će E3ast Music ugostiti after-hours s MAQOSSA-om i gostima.

Subota, 2. srpnja na BSH Islandu donosi Španjolce Dennisa Cruza i Paca Osunu, Blackchild i Pabla Pandu. Posebnu pažnju bez sumnje će privući i nastup nizozemske zvijezde ANOTR. After party u After Beach Areni rezerviran je za NOZZO uz Tomi & Kush.

Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te tajni pop up partyji koji ove godine Festivalu daju još jednu novu, uzbudljivu čar.


VIŠE O TEMAMAArtbatglazbeni festivaliBSH Islandotok Pag
Povezano