Legendarni Whitesnake 21. studenog u Zagrebu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.10.2015.

0

Whitesnake

Whitesnake

Legendarna grupa Whitesnake najavila je veliki concert 21. studenog ove godine u hrvatskoj metropoli - KC Dražen Petrović

Jedan od najvećih hard'n'heavy rock bendova svih vremena, britanski Whitesnake, donose svoju veliku "Purple" turneju u zagrebačku KC Dražen Petrović u subotu 21. studenog.

Predvođenim Davidom Coverdaleom prisutni su na sceni još od 1978., a uskoro se spremaju na svjetsku turneju kojom će obilježiti glazbu nastalu prije samog oformljenja benda. Sredinom svibnja objavit će "The Purple Album" i na tom će izdanju obraditi pjesme koje je Coverdale pjevao na albumima grupe Deep Purple u razdoblju od 1973. do 1976., a riječ je o pločama "Burn", "Stormbringer" i "Come Taste The Band".

Na pratećoj turneji publika će imati prilike čuti velike hitove Deep Purplea koje je pjevao Coverdale ("Burn", "Stormbringer", "Soldier of Fortune" i "The Gypsy"...) ali i najveće uspješnice Whitesnakea poput vječnih "Here I Go Again", "Fool For Your Loving", "Still Of The Night", "Is This Love" i mnoge druge.

Ulaznice su u prodaji od 17. travnja. Cijena za parter je 199 kn, tribina 220 kn, dok za fan pit, koji je ograničen na svega 500 ulaznica, treba izdvojiti 240 kn. Ulaznice možete potražiti u sustavu Eventima.


VIŠE O TEMAMAWhitesnakekoncerti u ZagrebuDavid Coverdale
Povezano