Britanska zvijezda Peter Andre u gastro pustolovini na Braču

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.08.2019.

0

Peter Andre na Braču

Peter Andre na Braču

Hrvatska turistička zajednica, Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Londonu i Bluesun hoteli ugostili su britanski ITV i Petera Andrea

Riječ je o organiziranom posjetu australsko- engleskog pop pjevača i TV zvijezde, koji zajedno s obitelji boravi na Braču i to u svrhu snimanja jutarnjeg programa showa „Lorraine“ britanskog ITV-a.
Peter Andre cijelo se jutro javljao uživo s otoka Brača gdje je, zajedno s obitelji, pripremao tradicionalna hrvatska, odnosno otočka jela: janjetinu ispod peke, ribu na gradele te Hrapoćušu ili Dolsku tortu, a uživao je i u degustaciji hrvatskih vina. Osim navedenoga, gledatelji su imali priliku upoznati i ostale specijalitete hrvatske mediteranske kuhinje.
Britanskoj TV zvijezdi na obiteljskom radnom odmoru pridružila su se djeca, Junior i Princess te njegov brat Michael. Uz upoznavanje lokalne gastronomije, uživali su u vožnji barkom, pecanju te ostalim mnogobrojnim aktivnostima.

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Sve to, uz prikaz prirodnih ljepota otoka Brača, ovog je jutra predstavljeno milijunskom gledateljstvu u Velikoj Britaniji. Riječ je o odličnoj prilici za dodatnu promociju Hrvatske na velikom i važnom britanskom tržištu.

Lorraine show, emititran na britanskom TV kanalu ITV, s gledanošću od 1 do 3 milijuna gledatelja dnevno, odnosno 5 milijuna tjedno, najgledanija je jutarnja emisija u Velikoj Britaniji.

Obiteljski odmor Petera Andrea popratili su i ostali britanski mediji što će zasigurno dodatno doprinijeti vidljivosti Hrvatske kao turističkog odredišta.

VIŠE O TEMAMAPeter AndreBračHrvatska turistička zajednicahrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se