Brineta zasjala na špici u hit čizmicama za jesen

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 15.09.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

S rujanske špice stiže nam jedan prijelazni styling zaokružen trendovskim čizmicama koje na najbolji način otvaraju vrata jesensko-zimskog dijela godine

Nastavljamo s pripremama za jesen, a najbolja inspiracija stiže nam s rujanske subotnje špice na kojoj smo vidjeli prve konkretne komade za nadolazeću sezonu. Na tople kapute pričekat ćemo još neko vrijeme, ali zato u kategoriji obuće već sad možemo vidjeti neke od ključnih novosezonskih trendova.

Atraktivne i preplanule Zagrepčanke odvažno su svoje kasnoljetne i ranojesenske komade kombinirale s gležnjačama i čizmama, a ovaj look upotpunjen je hit modelom u stilu koji ćemo uskoro vrlo vjerojatno viđati na svakom koraku.

Modno osviještena brineta koju smo ulovili na špici složila je besprijekoran 'prijelazni' styling u trendovskim plavkastim nijansama. Kratke denim hlače kombinirala je s romantičnom prugastom majicom i elegantnim blejzerom, ali pažnju su ipak ukrale zavodljive crne čizmice od brušene kože nadahnute i potaknute sve popularnijim kaubojskim stilom. Kombinacija je dodatno 'podignuta' slatkom malom bijelom torbicom i sunčanim naočalama.


Vi nam recite hoće li čizmice u ovom stilu imati što tražiti i u vašem ormaru u nadolazećim mjesecima!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano