Brazilac Pedro Soltz za prvu liniju satova branda Galileo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.03.2015.

0

Pedro Soltz za Galileo

Pedro Soltz za Galileo

Vrijeme je naš najbolji saveznik ukoliko smo u korak s njim, a modni brand Galileo predstavlja svoju prvu kolekciju satova

Kolekcije odjeće za suvremenog muškarca sada su nadopunjene i atraktivnim satovima proizvedenim u Francuskoj. Moderan stil i odlična kvaliteta, te optimalna cijena odlika su novih satova za koje već sada vlada velika potražnja.
Pedro Soltz

Pedro Soltz

Brazilski model Pedro Soltz, zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo, u novoj kampanji predstavlja satove koji će zainteresirati mnoge svojim izgledom i cijenom. Klasičan i elegantan stil satova garantira njihovo trajanje puno duže od jedne sezone. Satovi Galileo mogu se pronaći na Galileo i Watch Centar prodajnim mjestima.
Hrvatski modni brend Galileo može se okarakterizirati kao brand poslovne mode, on u svom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu. Upravo današnji muškarci zbog svog ubrzanog tempa i načina života streme odjeći koja ide u korak sa svjetskim modnim trendovima, a koja je u najboljem omjeru cijene i kvalitete. Istina da muška moda nije bogata kao ženska, ali upravo stoga muškarci zahtijevaju najbolje komade odjeće u svom ormaru.

VIŠE O TEMAMAGalileomuški satoviPedro Soltz
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se