Brand namještaja Modul otvorio svoj Concept store

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.10.2021.

0

Foto: Vanja Babić

Foto: Vanja Babić

U samom centru Zagreba, točnije u Gajevoj 21, otvorio se Modulov Concept store. Riječ je o izložbenom prostoru koji se proteže na 200 četvornih metara

Modul d.o.o. moderna je hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, usmjerena na projektna opremanja hotelskih i ugostiteljskih objekata, uredskih prostora i privatnih domova. Lokacijski smještena u srcu Slavonije, točnije u Dardi pored Osijeka koristi svoj potencijal usmjeravajući svoju prodaju na susjedne zemlje jednako kao i na Hrvatsku.

Uz strateške partnere dodatno su proširili svoje tržište, tako da njihove proizvode možete pronaći diljem cijele Europe i Amerike, pa tako kao reference tvrtka Modul d.o.o. može navesti opremanje Hotela Sheraton (Dubrovnik), Hotela Nimfa (Živogošće), Hotela Royal (Velika Gorica), Hotela  Portorož (Slovenija), Studentskog hotela (Nizozemska), Hotela Residenz Rothaus (Njemačka) i mnoge druge.

Ulaganjem u napredne tehnologije koje koriste u proizvodnji početkom ove godine povećali su svoje kapacitete i kvalitetu proizvoda. Tvrtka je od svog osnutka usmjerena ka postizanju dva cilja: dodatno ulaganje u tehnologiju i ulaganje u edukaciju zaposlenika. Njihovo poslovanje bazira se na kvaliteti proizvoda kao i na stalnom proširenju proizvodnog programa time prateći najnovije trendove na tržištu tapeciranog namještaja.

Modul

Modul

Uz kvalitetu i praćenje trendova, tu je i dizajn koji plijeni pažnju, a dolazi s potpisom Vladimira Madunića, priznatog osječkog dizajnera koji nam je rekao: "Modul u takvom okruženju svojim dizajnom nastoji inkorporirati trendove jer su naprosto traženi, ali uz jasnu dozu posebnosti koja će Modulov namještaj perceptivno izdići na višu razinu, u smjeru minimalizma i pročišćenosti forme. Na taj način želimo u narednom periodu izgraditi prepoznatljivost cijele  game proizvoda, kao  i samog branda Modula, kako među profesionalcima za opremanja intrerijera, tako i na širem tržištu namještaja gdje će kupci koji žele “nešto više” pronaći rješenje za opremanje svojih prostora."

"Želja nam je imati zadovoljne kupce, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve.  Imamo  znanje,  tehnologiju i sjajan kolektiv te rastemo iz godine u godinu.  Naši planovi  za budućnost su veliki i  ponosni smo što svojim uspjesima na domaćem, ali i inozemnom terenu unosimo dašak optimizma u Slavoniju…" rekao nam je Alen Tokić, direktor Modula.

U sklopu svog prodajnog prostora, tvrtka Modul prezentirat će svoju novu kolekciju proizvoda, te ćete se svojim dolaskom moći sami uvjeriti u kvalitetu Modulovih proizvoda, kao i u moderan dizajn.


VIŠE O TEMAMAnamještajModul namještajuređenje domašoping u ZagrebuVladimir Madunić
Povezano