Božić u JS Atelieru odiše jednostavnošću i toplinom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2022.

0

Foto: Josipa Uzelac

Foto: Josipa Uzelac

Ovogodišnja vizija Božića u novom domu JS Ateliera u centru Zagreba zrcali bezvremensku sofisticiranu eleganciju uz dodatak suvremenih elemenata

Obožavamo ukrasiti dom u adventsko vrijeme te istaknuti toplinu, ljubav i radost koju dijelimo jedni s drugima. Nešto je zaista posebno u tome, a ako uživate u ovome jednako kao i mi, pronašli smo za vas nekoliko predivnih prijedloga koji dolaze iz kreativnog i inspirativnog JS Ateliera kojeg već jako dobro poznaju svi ljubitelji sofisticiranog dekora. Topao božićni ugođaj ove je godine JS Atelier dočarao jednostavnošću prirodnih materijala uz novu interpretaciju klasičnog blagdanskog dekora.

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata. Prirodni materijali svojom jednostavnošću dočaravaju topli ugođaj i daju novu interpretaciju klasičnog blagdanskog dekora. JS Atelierov svečani blagdanski stol odiše jednostavnošću dekoracije cedrovih grančica koja se nadovezuje na kompoziciju 4 različita svijećnjaka koji na moderan način simboliziraju tzv. uobičajeni adventski vjenčić. Mliječno bijeli porculanski tanjuri nepravilne forme u izvrsnoj su sinergiji s lanenim salvetama dekoriranim prirodnim elementima špage i oraha. Fluidne čaše  svojim oblikom naglašavaju sofisticiranost te uokviruju moderan dizajn.

U novootvorenom prostoru JS Ateliera adresi Masarykova ulica 3/1, krije se i čarobna adventska kulisa za fotografiranje. Scenom dominiraju tri velika živa drvca jele koja će vas odmah preplaviti onim poznatim i opojnim mirisom Božića. Jele su dekorirane zlatnim antiknim staklenim kuglicama i klasičnim zlatnim girlandama te obasjane neizostavnim svjetlucanjem lampica. Okićene, svjetlucave jelke stvaraju topli ugođaj doma, savršen kao čarobna kulisa za predivne uspomene s dragim ljudima.

Foto: Josipa Uzelac

Foto: Josipa Uzelac

Profesionalne fotografije obitelji, dječice, prijatelja i šapica kućnih ljubimaca nastale u ovom čarobnom božićnom ambijentu, bit će dio vaših obiteljskih uspomena i nešto lijepo čega ćete se i u budućnosti vrlo rado prisjetiti.

Božić u JS Atelieru

Božić u JS Atelieru

Vrijeme adventa i Božića je vrijeme u godini koje nam je svima omiljeno, posebno zbog ugođaja topline doma kojeg stvaramo. Ulaznim vratima uvijek posvećujemo posebnu pažnju, a ove godine ih možete ukrasiti vijencem iz JS Ateliera izrađenim od prirodnih materijala, koji će svojim mirisom upotpuniti božićni duh vašeg doma.

Foto: Josipa Uzelac

Foto: Josipa Uzelac

JS Atelier se i kod izrade vijenaca vodi idejom jednostavnosti i naturalnog izgleda, pa su oni izrađeni od prirodnih crnogoričnih grana uz dodatak baršunastih vrpci. Za ljubitelje jednostavnosti i minimalizma, koristi se naturalni prirodni zeleni baršun.


VIŠE O TEMAMAJS AtelierBožić
Povezano