Boutique Hotel Esplanade kao dragulj Crikveničke rivijere

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.04.2024.

0

Boutique Hotel Esplanade

Boutique Hotel Esplanade

Boutique Hotel Esplanade, s poviješću koja seže od 1930. godine, prošao je kroz obnovu investicijama Jadrana u posljednjim godinama

Najvažnija hotelska kompanija na Crikveničkoj rivijeri i jedna od većih u hrvatskom turizmu, Jadran Hoteli & Kampovi, povodom svoje 60. obljetnice poslovanja, predstavila je svoju ponudu slovenskim i hrvatskim medijima, fokusirajući se na Boutique Hotel Esplanade, koji s razlogom nosi titulu oaze Crikveničke rivijere.

Crikvenička rivijera, jedno od najstarijih odmarališta na Mediteranu, ime je dobila po šarmantnom gradiću Crikvenici. Smješteni uz obalu, ali ipak blizu centra, hoteli i kampovi Jadran d.d. grupacije predstavljaju povijesno bogatstvo među najstarijima na Jadranu, sada pretvoreni u hotele s bogatom ponudom.

Ukorijenjenom u povijest, zadržavajući izvornu vanjsku arhitekturu, a istovremeno preoblikujući unutrašnjost u skladu s modernim trendovima, današnji hoteli predstavljaju izazov svim suvremenim gostima željnima doživljaja s bogatom tradicijom, pričama, okusima i mirisima.

Boutique Hotel Esplanade

Boutique Hotel Esplanade

Boutique Hotel Esplanade, s poviješću koja seže od 1930. godine, prošao je kroz obnovu investicijama Jadrana u posljednjim godinama. Time je hotel ponovno zasjao u svom nekadašnjem sjaju, uz dodatak suvremenog dizajna. Gostima nudi sve što očekuju; od personaliziranih usluga, interneta, parkirališta, udobnih soba, wellness i spa tretmana, s posebnim naglaskom na izvanredna gastro iskustva. Gastronomska ponuda hotela, obogaćena tradicionalnim i lokalnim okusima, obuhvaća širok spektar internacionalnih kulinarskih delicija s tendencijom fine- dinning restoranske ponude. Posebno treba istaknuti specijalnu rakijarnicu "Hall of Fame" u hotelu Esplanade, koja nudi impresivan izbor od 101 craft rakije iz cijele Hrvatske.

Crikvenica je uvijek dobra ideja

Crikvenica je uvijek dobra ideja

Velika prednost portfelja Jadranovih hotela i kampova je njihova blizina prometnicama i dostupnost svim vrstama prijevoza, te blizina većim gradovima poput Rijeke i Zagreba, ali i sama blizina mora s prekrasnim šetnicama za opuštanje i uživanje u pogledu.

Crikvenica

Crikvenica

Osim uživanja u Jadranovim Hotelima i Kampovima, gostima Crikvenice pruža se mnoštvo raznolikih aktivnosti, od kulturnih do sportskih, te različite manifestacije tijekom cijele godine. Posjetitelji mogu istražiti Muzej grada Crikvenice, uživati u kvalitetnim vinima u vinarijama poput Grand Estate Village Winery ili Vinarije Pavlomir u poznatoj vinskoj regiji Vinodolskoj dolini.


VIŠE O TEMAMACrikvenicaCrikvenička rivijerahoteli u CrikveniciJadran Hoteli & Kampovi
Povezano