Boris Pavlin: Ne volim raditi male kolekcije!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2011.

16

Ivana Severinac u kreaciji Borisa Pavlina (Foto: Jurica Sertić)

Ivana Severinac u kreaciji Borisa Pavlina (Foto: Jurica Sertić)

Zaštitno lice romantične kolekcije Borisa Pavlina za jesen/zimu 2011/2012. je Ivana Severinac iz agencije Talia Model

Boris Pavlin, dizajner čije kreacije uvijek krasi epitet romantike, na ovosezonskom HTC Cro A Porteru predstavlja zadnji dio trilogije na temu šume.
"Priča je počela prošle jeseni, nastavila se na proljeće i završava ovom kolekcijom. Ne volim raditi male kolekcije, kada radim skice napravim ih stotinjak, pa se tako ova priče protegnula kroz tri sezone, a sada ćemo vidjeti kako je evoluirala u nekakvo finale", pojašnjava Pavlin, nesumnjivo jedan od najtalentiranijih domaćih dizajnera.

Ništa bez bijele (ne)boje

Animalnost, lov i tematika šume, glavna su inspiracija za aktualnu kolekciju. Kao i obično, Pavlin kombinira slojevitost, razne kombinacije materijala, a ove sezone predstavlja i pročišćenije linije. Osim svile, dizajner koristi i kožu, a posebnu pažnju je obratio na svilu koja je tretirana da izgleda kao koža.

Uz stalnu paletu bijele (ne)boje, dizajner razvija kolekciju u bež i smeđim tonovima, a po običaju će predstaviti i jednu zlatnu haljinu.

Boris Pavlin je i ove sezone snimio modnu kampanju, a zaštitno lice kolekcije je Ivana Severinac (Talia Model). Fotografiju potpisuje Jurica Sertić, make-up Ana Rajić, a kosu frizerski salon Monet.

VIŠE O TEMAMABoris PavlinIvana SeverinacTalia modelJurica SertićAna Rajićfrizerski salon MonetCroAPorter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se