Borboleta nam je pripremila nešto posebno

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2020.

0

Foto: Borboleta

Foto: Borboleta

Najpoznatiji domaći brend nakita, Borboleta, od ove jeseni, pokrenuo je seriju limitiranih edicija svojih leptira, koja će izlaziti jednom godišnje

Borboleta nam je i ove jeseni pripremila nešto posebno. Čarobna limitirana kolekcija prepoznatljivog zaštitnog znaka Borboleta nakita, leptira, na lančiću i narukvicama, koji su ručno rađeni od poludragog kamenja i srebra, pozlaćeni roza i žutim zlatom.

Ova prelijepa edicija nosi naziv ‘Lueur’, koja nas, kako i sama riječ kaže, obasjava svjetlošću i svaki kamenčić, utkan u srebrni fasung leptira, ima posebno značenje.

Najpoznatiji domaći brend nakita, Borboleta, od ove jeseni, pokrenuo je seriju limitiranih edicija svojih leptira, koja će izlaziti jednom godišnje i svaki puta će biti posebna i drugačija u odnosu na ostatak kolekcije. Također će se nalaziti u prodaji samo godinu dana, do izlaska sljedeće limitirane linije.

Borboleta

Borboleta

Osim neodoljive ‘Lueur’ kolekcije, iz Borboleta radionice stiže nam  i nova Božićna kolekcija nakita, koja osvaja na prvu! Već svima dobro poznate Borboleta narukvice na svilenom koncu s novim motivima i omiljenim logo leptirićima, kao i ‘cuff’ naušnice, te novi modeli prstenja i lančića, oduševiti će svakog estetu.

Foto: Borboleta

Foto: Borboleta

Ne propustite uhvatiti svoj primjerak u mnogobrojnim Borboleta trgovinama diljem zemlje.


VIŠE O TEMAMAnakitBorboleta
Povezano