Booster Serum hijaluronske kiseline za sve tipove kože!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 28.06.2016.

27

Booster Serum hijaluronske kiseline

Booster Serum hijaluronske kiseline

Ova bočica sadrži količinu koja odgovara 20 injekcija hijaluronske kiseline što ga čini jedinim proizvodom na svijetu s tolikom količinom hijaluronske kiseline

Booster Serum hijaluronske kiseline namijenjen je SVIM TIPOVIMA kože, čak i onim najosjetljivijim, te je u obliku gela!
Formula je inspirirana posljednjim napretkom anti-age medicine. Proizvod je formuliran od strane francuskih liječnika, hipoalergen je i 100% prirodnog  podrijetla.  Svaki dan, jedna do dvije kapi ovog ultra koncetriranog seruma koji sadrži 4 različite vrste hijaluronske kiseline, pomaže pomlađivanju kože, uklanjanju bora, hidrataciji i zaglađivanju kože.
Aktivni sastojci i djelovanja: Booster hijaluronske kiseline sadrži 1,6% ČISTE hijaluronske kiseline što ga čini 71,6%-tnim hijaluronskim gelom.

Po čemu je ovaj proizvod jedinstven?

BOOSTER HA je jedinstveni punjač bora sa trenutno najvećom koncentracijom čiste HA na svijetu koja odgovara koncentraciji od 20 injekcija hijaluronske kiseline. 480 mg hijaluronske kiseline u jednoj bočici je najveća količina HA na svijetu.

NovExpert je posebnom tehnologijom, razlomio preveliku molekulu HA i dobio manje, djelotvorne molekule koje duboko ulaze u dermis i tako učinkovito djeluju na bore i elastičnost kože.

Hijaluronska kiselina je dobivena iz pšenice i time pogodna i za vegane.

Pomaže kod:

- pomlađivanja kože
- uklanjanja bora
- hidratacije i zaglađivanja kože
- umirenja i zacjeljivanja kože

Koristi se kao dnevna i/ili noćna njega. Može se koristiti samostalno, ispod kreme ili pomiješan s uobičajenom kremom. Također je pogodan za područje oko očiju.

1 kap prije 40-e godine

2 kapi nakon 40-e godine

NovExpert garantira 100% prirodne formulacije bez konzervansa!

Potražite ga u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili na ljetnom popustu od 20 % (po cijeni od 322,40 kn) u Novexpert web shopu.

VIŠE O TEMAMApomlađivanje kožeuklanjanje borahidratacijazaglađivanje kožehijaluronska kiselinaNovexpert
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se