Boje za kosu: 4 velika trenda za jesen/zimu 2018/2019.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2018.

173

Foto: Marko Milas

Foto: Marko Milas

Snow White Blonde, Fiery Red, Nude Blonde i Cold Brew Keune nijanse su za kosu koje nas oduševljavaju ove sezone

Frizerski salon Mirror u Osijeku jučer je bio prava mala beauty oaza. Naime, upravo ondje predstavljena su novi hair trendovi za sezonu jesen/zima 2018/2019. Navedeni trendovi predstavljeni su u sklopu nove kolor kampanje, osmišljene od strane jedne od najpoznatijih i najuspješnijih beauty kompanija s gotovo stogodišnjom tradicijom – Keune Haircosmetics.

Boje za kosu za sezonu jesen/zima 2018/2019.

Boje za kosu za sezonu jesen/zima 2018/2019.

Njihovi frizeri i stručnjaci pomno su analizirali beauty trendove zacrtane za novu sezonu, proučili savjete i prijedloge od najpoznatijih svjetskih hair stilista i sve to pretočili u veliku kampanju nazvanu "Kosa kao remek djelo" odabrano je 15 trendova, koji će tijekom iduća dva mjeseca biti prikazani u 10 top Keune salona diljem Hrvatske na kosama njihovih klijentica, koje će pak u ovom slučaju označavati njihovo slikarsko platno.

Nakon predstavljanja kampanje u Zagrebu u salonu ADHair, druga postaja na ovoj mini beauty turneji po Hrvatskoj bila je frizerski salon Mirror u Osijeku. Prikazana su ukupno 4 trenda na odabranim modelima: Snow White Blonde na Ivi Đelagić, Fiery Red na Klari Vargović, Nude Blonde na Martini Granoši i Cold Brew na Milici Sutarić, a nastala su pomoću vještih ruku vlasnice salona Marije Tomas te Ines Tomas i Silvije Pavić.

Cold Brew

Cold Brew

Cold Brew prelijepa je jesenska nijansa nazvana po boji pića koje se proizvodi na sobnoj ili nižim temperaturama, poput kave ili čaja. Dobiva se izmjenjivanjem hladnih i toplih nijansi smeđe boje tehnikom balayage-a, a osobito je zanimljiva radi svog bogatog, multidimenzionalnog efekta postignutim pravilnim nijansiranjem palete smeđe boje. Kao kontrast smeđim tonovima, prikazana je nijansa Snow White Blonde, još jedan veliki trend za nadolazeću sezonu.

Snow White Blonde

Snow White Blonde

Snow White Blonde ledena je nijansa plave boje, u isto vrijeme vrlo upečatljiva i iznimno sofisticirana. Svojim izgledom pomalo podsjeća na nordijsku plavu, s atraktivnim, srebrnkastim odsjajem.

Fiery Red

Fiery Red

Fiery Red nijansa kao stvorena je za sve one koji se žele istaknuti, vatrenog i sjajnog odsjaja, dok je Nude Blonde nježna boja vanilije, nježna i kremasta, nova it nijansa plave boje nosi jednaku količinu toplih i hladnih podtonova koji stvaraju vrlo prirodan izgled.


VIŠE O TEMAMAboja kosefrizure za dugu kosuboje za kosuFrizerski salon MirrorKeune Haircosmetics




Povezano