BluVinil na velikom samostalnom koncertu u Tvornici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.11.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Šibenski pop rock bend BluVinil najavljuje veliki samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 1. ožujka 2024.

Nakon rasprodanog koncerta u Vintage Industrial Baru ovog proljeća, velikim solo nastupom u Tvornici bend podiže stepenicu više u svom radu i sprema koncert dosadašnje karijere.

BluVinil je s posljednjim albumom “Zna li itko tajnu srca?” uvršten među najbolje domaće albume 2022. godine. Singlovi poput “Heroji” i “Boris B” osvojili su radijske postaje i postali koncertni favorit. Bend je nastavio sjajno glazbeno i koncertno razdoblje, a BluVinil je svirkama po zemlji dokazao koliko moćno zvuče uživo.

Novom pjesmom “Ovdje nema nikoga” bend otvara treći ciklus BluVinila i, kažu, predstavljaju svojevrsni manifest novog zvuka. U nešto više od tjedan dana od objave, pjesma se na YouTubeu i streaming servisima bliži brojci od 100 tisuća preslušavanja. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Singlom “Ovdje nema nikoga” bend najavljuje novi ciklus rada. Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal, te gitarist i pjevač Matej Nakić novim singlom ulaze u novu autorsku fazu, a bend je resetiran glazbeno, vizualno i estetski. Novi singl objavljen je za LAA i dostupan na streaming servisima.

Prilika za čuti kako zvuči jedan od najboljih novijih bendova, je u zagrebačkoj Tvornici kulture na proljeće. Ulaznice za koncert kreću u prodaju u srijedu, 29. studenog, od 9:00 sati. Early bird ulaznica po cijeni od 10 eura moći će se kupiti do 31. prosinca, a dan nakon, 1. siječnja, cijena se penje na 12 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 15 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i Entria i na njihovim prodajnim mjestima


VIŠE O TEMAMABluVinilTvornica kulturekoncerti u Zagrebu
Povezano