Bluetooth lampa-zvučnik donosi i svjetlo i glazbu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.03.2022.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

IKEA je lansirala novu Bluetooth zvučnik-lampu Vappeby, koja će pomoći u stvaranju čarobnih svakodnevnih trenutaka s prijateljima i obitelji

Najnoviji član IKEA asortimana je Bluetooth zvučnik Vappeby, ujedno i prijenosna lampa koja će mnogima pomoći da glazbu prenesu i na vanjske prostore svog doma. Vappeby je punjiv, ima ugrađenu LED žarulju s dva različita načina osvjetljenja te daje zvuk od 360 stupnjeva – ravnopravno u svim smjerovima. Kako bi se osiguralo da ga isporučuje u svim vremenskim prilikama i neprilikama, ima IP65 klasifikaciju, što omogućava otpornost na prašinu i prskanje vode.

Dizajnom je više svjetiljka, ima ručku za lako premještanje, te može biti zgodan partner u životu kod kuće kao i u pokretu.

Vappeby je prvi Bluetooth zvučnik na tržištu koji ima Spotify Tap, pa mu tipka za uključivanje djeluje i kao tipka koja "budi" Spotify s povezanog uređaja. Kad se uključi, Spotify će nastaviti s reprodukcijom od mjesta gdje je zadnji put stao. Ako ga se ponovno pritisne, generirat će novu glazbu na temelju korisničkih preferencija. Vappeby radi s drugim streaming uslugama ili zvukom pohranjenim lokalno na povezanom uređaju.

IKEA Vappeby

IKEA Vappeby

Spotify je zauvijek transformirao slušanje glazbe kada je lansiran 2008. godine. Servis omogućava da otkrijete, upravljate i dijelite više od 82 milijuna pjesama, uključujući više od 3,6 milijuna naslova podcasta – besplatno, dok Spotify Premium omogućava pristup ekskluzivnim glazbenim sadržajima, uključujući poboljšanu kvalitetu zvuka i pretraživanje, izvanmrežno, kao i slušanje glazbe bez prekidanja oglasima. Danas je Spotify najpopularnija svjetska pretplatnička usluga za streaming audio sadržaja s 406 milijuna korisnika, uključujući 180 milijuna pretplatnika, na 184 tržišta.

Baterija ima trajanje do 12 sati i puni se preko USB-C porta. Vappeby će biti dostupan u plavoj i sivoj boji, a u robnoj kući IKEA Zagreb bit će u prodaji od travnja. Funkcija Spotify Tap bit će dostupna na svim Spotify tržištima, što znači i u Hrvatskoj.


VIŠE O TEMAMAnamještajIKEAuređenje domalampezvučniciIKEA Vappeby
Povezano