Blogerica koju svi žele: Isabella Rakonić pozirala za Stehlik

Piše: CroModa, Zagreb, Pula
Objavljeno 09.11.2012.

92

Isabella Rakonić za Stehlik

Isabella Rakonić za Stehlik

Blogerica Isabella Rakonić snimila je kampanju za jesensko-zimsku kolekciju Anje Stehlik

Nakon plasiranja branda personaliziranih muških odijela Tsunami Power Suits, dizajnerica Anja Stehlik nastavila je paralelno rad na vlastitom brandu Stehlik te predstavila suvremenu inačicu jakog i kozmopolitskog izgleda žene za ležeran i individualan stil.

Stehlik za jesen/zimu 2012/2013.

Stehlik za jesen/zimu 2012/2013.

Jesensko-zimska kolekcija pulske dizajnerice podliježe urbanoj i romantičnoj ženstvenosti sastavljenoj od silueta koje prate liniju tijela sa suptilnim voluminoznim detaljima.

Kreacije obiluju decentnim detaljima poput kožnih i svilenih obruba, asimetričnih krojeva, ručno šivanih srebrnih perlica i resica na ovratnicima.

> Blogomanija

Materijali poput raskošnog buklea, zagasitog satena, vunenih jerseja i kašmira formula su kreiranja i modeliranja sofisticiranih  haljina etikete Stehlik u jesenskoj kolorističkoj paleti, od boje vina, maslinaste i rubin plave do narančaste.

Kaput od kašmira s visokom kragnom i peplum krojem obogaćen je detaljima poput srebrnih perlica. Vunene jersey haljine u kontrastu sa satenom razlikuju se po modeliranim decentnim otvorima.

U kampanji glavnu ulogu igra domaća blogerica Isabella Rakonić, koju je snimila fotografkinja Ivana Kranjčec.


VIŠE O TEMAMAAnja StehlikIsabella RakonićIvana Kranjčecmodne blogerice
Povezano