Blogeri i influenseri otkrivaju ljepote Kvarnera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.10.2021.

0

Ilustracija. Foto: CroModa

Ilustracija. Foto: CroModa

Blogeri, influenceri i fotografi iz Njemačke, Austrije, Poljske, Italije, Velike Britanije i Švicarske do 9. listopada, plove i otkrivaju ljepote Kvarnera i kvarnerskih otoka

Riječ je o putovanju u organizaciji Hrvatske turističke zajednice i turističkih zajednica gradova Opatija, Krk, Rab, Mali Lošinj i Cres te kruzing tvrtke Katarina Line, koje je organizirano s ciljem promocije nautičkog turizma, hrvatskih otoka, ali i atraktivne turističke ponude u razdoblju posezone s naglaskom na eno-gastronomiju, prirodu i kulturu.
U programu putovanja sudjeluje Britanac Andrea Astarita, ambasador Adobea kojeg Instagramu i Tik Toku prati milijun fanova. On će, uz fotografiranje, tijekom putovanja raditi i posebni video koji će se koristiti u daljnjoj promociji hrvatske nautičke ponude. "Hrvatska je jedna od zemalja koje me oduševljavaju, a projekte poput ovog pozdravljam jer je to izvrsna prilika za upoznavanjem destinacija, ali i domaćih ljudi u društvu kolega iz cijeloga svijeta", zaključio je Astarita.
Tu je i profesionalni britanski fotograf Mike Will, ambasador Sony Alphe i Adobea, koji je i osnivač UK.Shootersa i World.Shootersa. Njega na Instagramu prati više od 140 tisuća fanova, a u sklopu svojih budućih foto radionica posebno će predstaviti seriju fotografija koje će kreirati tijekom putovanja. "Ovo je moj treći boravak u Hrvatskoj koja je za mene vrlo lijepa i atraktivna zemlja koja je od Londona udaljena svega nekoliko sati. Uz osjećaj sigurnosti i jednostavne protokole ulaska u vašu zemlju, ono što me posebno privlači je bogatstvo različitosti te puno lijepih motiva idealnih za fotografiranje", naglasio je Will.  

Kvarnerskim arhipelagom plovi i Antje-Katrin Schaniel iz Švicarske koja se u svom radu specijalizirala za eno-gastronomske teme pa će joj u fokusu biti tradicionalne delicije karakteristične za Kvarner, a pripremit će i poseban prilog za švicarski magazin. Kvarnerom plove Anastasija Polovnuka i Jo Hannes Kreikebaum iz Njemačke koji su ovom prilikom život u kamperu zamijenili životom na brodu. Oni će se usmjeriti na prirodne ljepote, a istražit će i sve mogućnosti koje naša zemlja nudi digitalnim nomadima. Svoje će dojmove podijeliti sa svojim fanovima na Instagramu i blogu Another Travelstory.  

Svoja će iskustva na blogu Travellover prenijeti Patrycja Żaneta Jaskot iz Poljske, Austrijanka Vasileia Eleftheriadou na blogu The Viennese girl te Anna Pernice iz Italije, ambasadorica za Canon Italia i EasyJet, na blogu Travel Fashion Tips.

VIŠE O TEMAMAKvarnerhrvatski turizamAndrea AstaritaMike WillAntje-Katrin Schaniel
Povezano