Blejzerom i tenisicama najavila je proljeće 2024. na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Iako smo formalno u jednom pravom zimskom periodu, špica nam već sad otkriva modne tajne nadolazećeg proljeća, a trendi blejzeri i tenisice polako preuzimaju scenu

Aktualnu zimu i nećemo baš pamtiti po zimi. Veljača su tako (bar zasad) obilježili suncem okupani i poprilično topli dani, što je rezultiralo ranim dolaskom modnog proljeća na zagrebačke ulice. Prošlosubotnja špica donijela nam je miks zimskih i proljetnih komada, ali i neke cjelovite kombinacije složene od komada koji više pripadaju nadolazećoj nego tekućoj sezoni.

Ova je zagrebačka fashionistica hrabro zaigrala na prijelazne i proljetne komade, složivši prvi više proljetni nego zimski look u 2024. godini. A ako se po jutru dan poznaje, onda ćemo uskoro gledati 'najezdu' trendi blejzera.

Zasjala je u kariranom blejzeru koji se dobro uklopio u kombinaciji sa serijom crnih komada. Uskladila ga je s crnim hlačama visokog struka s efektom kože i nepogrešivim crno-bijelim tenisicama, dok je styling upotpunila torbicom dizajnerske etikete Valentino i predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Što vi kažete na ovo (rano)proljetno izdanje, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeblejzeri
Povezano