Blejzer od trapera ovog će proljeća biti modni 'must have'

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.02.2022.

0

Foto: Massimo Dutti

Foto: Massimo Dutti

Denim će biti kljulna modna riječ nadolazeće proljetne sezone, a komad u koji vrijedi investirati već sad svakako je - blejzer od trapera

Možete li zamisliti život bez denima? Traper je fenomen koji nas prati kroz svaku sezonu, nekad više, nekad manje, a u proljetnim danima obično predstavlja okosnicu svakog stylinga. Tako je i ove godine.

Denim već odavno nije rezerviran samo za traperice, a u nadolazećoj sezoni pravi hit će biti blejzeri od trapera. Rado ćemo ih nositi i kombinirati u svim prigodama, sve dnevne kombinacije bit će vam zahvalne na ovom komadu.

Tako su razmišljali i dizajneri popularnog branda Massimo Dutti, koji su lansirali jedan fenomenalan komad na ovu temu. Blejzer od tamnoplavog trapera sa zlatnim gumbima jedan je od najzanimljivijih komada iz Duttijeve kolekcije za proljeće 2022., ići će sa svim komadima iz vašeg ormara, a one odvažne fashionistice nosit će ga s komaptibilnim trapericama na trapez u retro stilu.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Ovaj hit blejzer iz Massimo Duttija dostupan je po cijeni od 749 kuna, a nešto slično možete pronači i u drugim, cjenovno pristupačnijim high-street trgovinama.


VIŠE O TEMAMAblejzeridenimsakoitraper blejzeriMassimo Dutti
Povezano