Black Friday u Fashion&Friendsu uz -30% na baš sve

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.11.2021.

0

Foto: Fashion Company

Foto: Fashion Company

Popust od 30% koji uključuje i već snižene artikle, idealna su prilika da upotpunite vašu garderobu omiljenim klasicima i ključnim komadima sezone

Ako već neko vrijeme odlažete kupovinu vaših omiljenih modnih favorita za jesen i zimu došlo je pravo vrijeme za krenuti u šoping, jer su Black Friday popusti u Fashion Company trgovinama stigli i podrazumijevaju 30% na baš sve, uključujući i već snižene komade.

Bilo da vašem ormaru nedostaje dobra zimska jakna i kaput, ili ste od onih koji na vrijeme vole pripremiti kombinacije za nadolazeće blagdane i domjenke, u novim kolekcijama svjetski poznatih brendova kao što su Diesel, Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger i mnogi drugi, naći ćete sve što vam je potrebno.

Popust od 30% koji uključuje i već snižene artikle, idealna su prilika da upotpunite vašu garderobu omiljenim klasicima i ključnim komadima sezone, ali i da pronađete prave zimske favorite kao što su vuneni topli džemperi i pernate jakne. Za ljubitelje malo glamuroznijeg looka tu su i dugačke floralne haljine, kao i one kraće koktel, koje će biti idealne za svaki izlazak.

Donosimo vam komade koji su se izdvojili na našoj shopping listi, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u trgovinama Fashion Company u Zagrebu, Splitu, Zadru i Rijeci, kao i online na www.fashionandfriends.com


VIŠE O TEMAMAsniženjapopustiFashion&FriendsBlack FridayFashion Company
Povezano