Bijeli kaputi vladaju ulicama, evo kako ih Zagrepčanke nose

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 31.12.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Nakratko zaboravite na inače neprikosnovenu crnu, aktualna zimska sezona u potpunosti je u znaku bijelih kaputa. Dokazi stižu sa zagrebačke špice!

Ovo je po mnogim kriterijima atipična zima, a u tu priču se definitivno uklapa i paleta boja na ulicama Zagreba. Obično u ovo doba godine vječna crna boja nema ozbiljnu konkurenciju, uz tek poneku šljokičastu iznimku oko Nove godine. No, prijelaz iz 2021. u 2022. u znaku je boje koju obično - u modnom smislu - vežemo uz ljeto, našim ulicama posljednjih tjedana vladaju... bijeli kaputi!

Nema sumnje da je ovo najveći trend sezone, zagrebačka špica samo je potvrdila opću pomamu za ovim hitom. Bijeli kaputi u svim mogućim varijacijama nose se uz sve tipove obuće, od tenisica do čizama, te se kombiniraju s trapericama i suknjama, ali i s modnim krikovima s efektom kože, od kratkih do dugih hlača.

U prosincu smo vidjeli beskrajan niz bijelih kaputa, ljepotice sa špice pokazale su nam kako ih samouvjereno nositi, a mi vam u nastavku donosimo snažnu dozu inspiracije. Uz želju da 2022. svima bude dobra!
VIŠE O TEMAMAbijela bojakaputibijeli kaputistreet style
Povezano