Bijele haljine za proljeće/ljeto 2017: 15 najljepših!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.05.2017.

188

Boja nevinosti i elegancije stupa na scenu! u vaše ime odabrali smo 15 najljepših bijelih haljina za proljeće i ljeto 2017.

Bijela boja jedan je od simbola ljeta, i kako nam se bliži topli vrhunac sezone - tako i potražnja za njom raste. Od tenisica i traperica do modnih dodataka, na ulicama ćemo narednih tjedana i mjeseci viđati sve više komada u boji čednosti i elegancije, a u ovoj epizodi odlučili smo iz bogate H&M-ove kolekcije izdvojiti 15 najljepših haljina u ovoj (ne)boji.

Kao što ćete vidjeti, kolekcijom dominiraju prekrasne, beskrajno elegantne čipkaste haljine za različite prilike, a tu je i nekoliko jednostavnih dnevnih modela koje možete nositi cijeli dan, čak i u najneformalnijim i najležernijim trenucima.

U galeriji fotografija pogledajte 15 najzanimljivijih modela iz H&M-a, od klasične bijele do mdoela u onim prirodnim, 'prljavim' tonovima bijele.


VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mbijele haljinečipkaste haljinemidi haljinehaljine otvorenih ramenapripijene haljinehaljine kratkih rukavabijela boja
Povezano