BIJELA JE IMPERATIV: Kako nositi ljetni klasik? Učite od Zagrepčanki!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.06.2019.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Trendovi su jedno, a klasici nešto sasvim drugo! Sa zagrebačke smo špice povukli snažnu dozu bijele inspiracije za ljetne dane.

Na jednoj strani su instant krikovi i prolazni trendovi, a na onoj drugoj - vječni klasici! Ono što je u zimskim danima mala crna, u ljetnim je mala bijela haljina. Svi ćemo je nositi, i svi u ormaru imamo bar jedan primjerak ovog modnog božanstva.


Naravno, priča nije ograničena samo na 'malu' haljinu, dobar izbor su i midi haljine te prozračni i ugodni maksi modeli. Baš kao i svi tipovi bijelih kombinezona.


Bijele haljinice i kombinezoni opće su mjesto svake ljetne sezone, a tako će biti i ove godine. Uz preplanulu kožu i dobre sunčane naočale, bijele haljine kombiniramo s trendi tenisicama, japankama, sandalama... Sve u ovisnosti o dijelu dana i prigodi.


Zagrepčanke znaju kako, djevojke svakog ljeta blistaju u prekrasnim bijelim haljinama i kombinezonima, a mi smo povukli snažnu dozu bijele inspiracije za aktualno klimatološko i nadolazeće kalendarsko ljeto. Inspirirajte se i uživajte u objektivno najljepšem dijelu godine!











VIŠE O TEMAMAbijela bojastreet styleZagrepčankebijele haljinebijeli kombinezonihaljine




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se