BI.BI narukvice za ružičasti mjesec i udrugu P.I.N.K. life

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.10.2016.

126

Narukvice 'HOPE'

Narukvice 'HOPE'

Dizajnerice Saša Maksimiljanović i Gorana Gulišija kreirale su limitiranu kolekciju narukvica kao podršku ženama oboljelim od raka dojke

Mjesec listopad poznat je i kao ružičasti mjesec posvećen borbi protiv raka dojke. Obilježavanju tog važnog mjeseca pridružile su se i dizajnerice Saša Maksimiljanović i Gorana Gulišija koje stoje iza branda bi.bi. Posebno za javnozdravstvenu kampanju "Sačuvajmo zdrave dojke" udruge P.I.N.K. life dizajnirale su specijalnu kolekciju narukvica. Narukvice 'HOPE' mogu se kupiti u dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu te u Arteriji u Splitu. Cijena narukvice je 100 kuna, a dio prihoda bit će doniran udruzi P.I.N.K. life.
Limitirana kolekcija narukvica 'HOPE' kreirana je kao podrška ženama oboljelim od raka dojke. Svaka narukvica napravljena je od sive ili crne eko gume sa rozim detaljem te nosi snažnu poruku nade. Atraktivne narukvice odlikuju se minimalističkim i estetski pročišćenim dizajnom, besprijekornom izradom i limitiranom količinom. Naime, kolekcija se sastoji od samo 100 narukvica i bit će u prodaji samo narednih mjesec dana. 

Iza branda bi.bi stoje dizajnerice i prijateljice Saša Maksimiljanović - dizajnerica odjeće unutar etabliranog i svima dobro poznatog branda MAKS studio, te vlasnica concept dućana Hysteria i Gorana Gulišija - dizajnerica nakita već više od deset godina te vlasnica dućana Arterija u Splitu.

Udruga Pogled iz novog kuta – P.I.N.K. life okuplja onkološke bolesnike, socijalno ugrožene osobe, zdravstvene djelatnike, volontere, kao i osobe društveno i socijalno osviještene za ovaj problem. Cilj udruge je poboljšati kvalitetu života, socijalnu uključenost i prava pacijenata oboljelih od malignih bolesti, njihovih obitelji i mladih liječenih od malignih bolesti.

VIŠE O TEMAMASaša MaksimiljanovićGorana Gulišijanarukvicehumanitarne akcije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se