Bez trikova: Ovako izgledaju 'STVARNE' plus-size žene!

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 20.11.2013.

161

Bez Photoshopa, trikova i kompleksa, stvarne posjetiteljice jedne trgovine plus-size rubljem pokazale su kako izgledaju u intimnim krpicama

Svijet plus-size modelinga ludo raste i privlači veliku pozornost medija i javnosti. A stalne su i rasprave o tome što je zapravo 'plus' i gdje se nalazi granica iza koje počinje svijet punijih djevojaka. Robyn Lawley i Tara Lynn tako su postale prave mainstream zvijezde, ali neki smatraju da su one 'plus-size' samo formalno - po pomalo uvrnutim standardima modne industrije. U stvarnosti su prije - normalne žene i djevojke. I to po pravilu prezentzirane uz pomoć Photoshopa i raznoraznih trikova za uljepšavanje.

Željela sam pokazati da žene s kvržicama, ožiljcima, strijama i prirodnim grudima mogu biti lijepe

"U posljednje vrijeme bombardirani smo fotografijama djevojaka u donjem rublju. U svijetu mode sve iznad veličine 4 smatra se 'plus-sizeom', ali ja znam da je to jedna velika šala", izjavla je za Huffington Post Chrystal Bougon, vlasnica plus-size trgovine donjim ruljebm "Curvy Girl".
Chrystal došla do zanimljive ideje. Kako bi bar malo utjecala na percepciju javnosti, okupila 'obične', 'prosječne' žene koje posjećuju njenu prodavaonicu te snimila kampanju "Regular Women".

"Inspirirana svojim klijenticama, željela sam pokazati da žene s kvržicama, ožiljcima, strijama i prirodnim grudima mogu biti očaravajuće i lijepe", objašnjava Bougon.

Kako izgledaju 'stvarne plus-size žene', provjerite u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAoblineplus-sizr modeliplus-size ženepunije djevojkeChrystal BougonRobyn LawleyTara Lynn
Povezano

5 pravila šopinga za punije djevojke i žene

OD TRAPERICA I SUKNJI DO HALJINA I KAPUTA

5 pravila šopinga za punije djevojke i žene


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se