Beyonce visokim prorezom nadmašila Angelinu Jolie

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 26.01.2020.

0

Foto: Instagram (@beyonce)

Foto: Instagram (@beyonce)

U okviru zagrijavanja za večerašnju dodjelu nagrada Grammy, Beyonce je na partyju zagrijala sve oko sebe izazovnim crvenim modnim izdanjem

Za najzanimljiviji styling vikenda, a vrlo vjerojatno i cijelog tjedna, pobrinula se jedna od najvećih svjetskih zvijezda, Beyonce.

Atraktivna je pjevačica za Cliveov party u okviru zagrijavanja za 62. po redu dodjelu nagrada Grammy, koja je na rasporedu večeras u Staples Centeru u Los Angelesu, zagrijala društvene mreže strastvenim crvenim modnim izdanjem.

38-godišnja američka superzvijezda na party je došla u društvu supruga, slavnog repera Jay-Z-ja, a njena zavodljiva kombinacija s dobrim je razlogom završila na naslovnicama manje-više svih svjetskih modnih portala i showbiz rubrika.

Foto: Instagram (@beyonce)

Foto: Instagram (@beyonce)

Beyonce se odlučila za iražen dekolte, ali još spektakularniji je donji dio stylinga.

Visoki prorez u stilu nezaboravnog looka Angeline Jolie, koji je pokazao njene noge u punom sjaju, otkrio je da Beyonce ispod crvene haljine ne nosi gaćice.

Slavna je pjevačica inače na Grammyju u lovu na nekoliko nagrada, uključujući i one za najbolji pop album te najbolju solo izvedbu godine.


VIŠE O TEMAMAcrvena bojaBeyonceGrammy
Povezano