Beyonce i Miuccia Prada među najmoćnijim ženama svijeta

Piše: Nina Josipović, Zagreb, New York
Objavljeno 23.05.2013.

1

Beyonce | Foto: H&M

Beyonce | Foto: H&M

Njemačka kancelarka Angela Merkel savim očekivano je proglašena najmoćnijom ženom svijeta. U TOP 100 su i Miuccia Prada, Beyonce, Diane von Furstenberg, Tory Burch, Rosalia Mera...

Što povezuje Beyoncé i Miucciju Pradu? To što obje spadaju u krug najutjecajnijih žena svijeta! Tako kaže Forbes, američki lifestyle između ostalog specijaliziran i izbore za najboljih i najgorih, najbogatijih i najutjecajnijih u svim mogućim kategorijama.
Forbes je objavio listu najmoćnijih žena svijeta u 2013. godini, a na njenom se vrhu sasvim očekivano smjestila njemačka kancelarka Angela Merkel. Među brojnim političarkama, filantropkinjama, poduzetnicama i umjetnicama, svoje mjesto su našle i neke dame iz svijeta mode.
Uz već spomenute Beyonce i Pradu, među 100 najmoćnijih su i Diane von Furstenberg (na 74. mjestu), Tory Burch (69), Rosalia Mera iz high-street branda Zara (66) te supermodel Gisele Bündchen (95).

Pomalo je iznenađujuće da je holivudska superzvijezda Angelina Jolie završila tek na 37. poziciji.

VIŠE O TEMAMAAngela MerkelBeyonceForbesMiuccia PradaDiane von FurstenbergTory BurchRosalia Mera
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se