Betty Barclay Tender Love nježan je miris koji budi zaljubljenost

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.01.2020.

0

Betty Barclay Tender Love

Betty Barclay Tender Love

Betty Barclay Tender Love ljupko je proširenje mirisa Betty Barclay Tender Blossom – parfem koji svakom trenutku daje romantiku i radosno povjerenje

Novi miris Betty Barclay Tender Love hvata sreću nježnih ljubavnih osjećaja. Po uzoru na klasik Betty Barclay Tender Blossom, i Betty Barclay Tender Love savršen je miris za sve osjećajne žene koje žele neupadljiv, cvjetni miris.
Cvjetne note još uvijek su najljepši vjesnici romantične zaljubljenosti! Betty Barclay Tender Love bit će dostupan u prodaji od početka veljače 2020.
Betty Barclay Tender Love ljupko je proširenje mirisa Betty Barclay Tender Blossom – parfem koji svakom trenutku daje romantiku i radosno povjerenje.

Betty Barclay Tender Love

Betty Barclay Tender Love

Romantična mirisna kompozicija otvara se svježom lakoćom bergamota i mandarine. U sredini mirisa razvijaju se cvjetne note koje pozivaju na sanjanje. Frezija, koja je umetnuta i u klasik Betty Barclay Tender Blossom, nadopunjena je ljupkim cvjetovima jasmina. Mirisna kompozicija završava mekom donjom notom od ambre i mošusa.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiBetty Barclayružičasta boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se