Betty Barclay Happiness osvaja voćnim notama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.05.2023.

0

Betty Barclay Happiness

Betty Barclay Happiness

Betty Barclay Happiness miris je za snažne i samouvjerene žene koje svojom prirodnom snagom i snagom osmijeha inspiriraju ne samo sebe nego i druge

Žene koje kroče svojim putom pozitivno i samouvjereno i ne boje se pogriješiti ili biti nesavršene – te su tako pronašle ključ prave sreće. Miris Betty Barclay Happiness kao i pripadajući proizvodi za njegu dostupni su od kraja lipnja 2023.
    
Voćne note spajaju se s cvjetnim akordima kako bi stvorile živahnu kompoziciju: Betty Barclay Happiness uranja u neusporedivu voćnost koja otvara voćno-cvjetnu kompoziciju sočnom kruškom, slatko-kiselim crnim ribizlom i pikantnom jabukom. U srednjoj noti pozdravlja vas šareni buket prirodnosti s cvjetnim, ženstvenim notama nježne ruže, ljupkog jasmina i senzualne vanilije. Usavršen i nježno zaokružen, buket završava zemljanim jantarom i slatkasto-oporim mošusom.

Biti na vlastitom životnom putu kao žena i odavno ostaviti ideale drugih iza sebe: miris Betty Barclay Happiness odiše radošću pomirenosti sa sobom prema geslu "Happiness is not out there, it’s inside you!". Miris koji stečenim samopouzdanjem naglašava unutarnju sreću i pušta nas da zablistamo.

Miris Betty Barclay Happiness dostupan je od kraja lipnja 2023. u odabranim drogerijama, trgovinama i trgovačkim centrima kao i u specijaliziranim trgovinama.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiBetty Barclayženski parfemi
Povezano