Betty Barclay Bohemian Romance: Romantičan miris pun nježnosti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.02.2019.

1

Betty Barclay Bohemian Romance

Betty Barclay Bohemian Romance

Betty Barclay Bohemian Romance i pripadajući proizvodi za njegu bit će dostupni u prodaji od kraja veljače 2019. godine

Toplo jutarnje sunce uranja prirodu u nježno svjetlo, vjetar lako poput pera puše kroz travu, nježno cvjetaju prve biljke. Svim osjetilima možemo biti ovdje i sada, proljeće očarava svojom neopterećenošću. Novi miris za žene Betty Barclay Bohemian Romance podsjeća upravo na tu lakoću. Daleko od digitalnog svijeta on odvodi ženu koja ga nosi tamo gdje čežnja za ponovnim sjećanjem na slobodan, prirodan život nalazi ispunjenje. Miris koji sa svojim cvjetnim notama godi romantičnoj ženi koja neopterećeno uživa život. Betty Barclay Bohemian Romance i pripadajući proizvodi za njegu bit će dostupni u prodaji od kraja veljače 2019. godine.

   

Bohemian Romance

Odvraćanje od usiljenosti i normi u korist samoostvarenja i prirodnosti – to su obilježja bohemskog životnog stila. U modi se taj nekonvencionalni, slobodni životni stil izražava u umjetničkim uzorcima, zaigranim krojevima koji opušteno padaju te prikladnim dodacima. Betty Barclay Bohemian Romance svojim zaigranim dizajnom i nježnim mirisom odražava taj trend i očarava svojom ženskom romantikom.

Cvjetni buket mirisa

Kompozicija mirisa počinje živahnim uzmahom od svježe mandarine, daška kruške i trepereće, sočne arome ružičastog papra. U srednjoj noti miris dolazi do svog vrhunca i razvija nježan, cvjetni buket od đurđica, jasmina i kraljice cvijeća – ruže. Donja nota nježno poliježe kompoziciju u drvo kašmira i bijeli mošus.

Betty Barclay Bohemian Romance dostupan je od sredine veljače 2019. godine u odabranim drogerijama, u robnim kućama i u specijaliziranim trgovinama.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiBetty Barclayženski parfemi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se