Bershkina haljina od 173 kune izazvala je pravu pomamu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.12.2022.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Duga haljina od tila s dugim rukavima i uzorkom zmaja zasjenila je sve druge komade u ponudi Bershke i zauzela prvo mjesto na listi bestselera

Ulazimo u bajkoviti, mnogima najposebniji dio godine. U trenutku izlaska ovog članka zima i kalendarski počinje, a blagdanska čarolija prati nas već neko vrijeme. U modnom smislu, sve je podređeno profinjenim materijalima, zavodljivim krojevima, glamuroznim detaljima i tim divnim party bojama.

A kad smo kod boja, crna i crvena u ovom kontekstu i dalje vode glavnu riječ, s tim da ne treba posebno ni naglašavati da je veličanstvena crna izbor s kojim je praktično nemoguće pogriješiti. Tome u prilog ide i nova lista bestselera u Bershki.

Najtraženiji i najprodavaniji komad u drugoj polovici prosinca u trgovinama ovog španjolskog brenda jeste jedna po svemu posebna haljina koja se odlično uklapa u našu priču. Riječ je o dugoj crnoj haljini od tila s dugim rukavima i uzorkom zmaja, haljini koja mnogima očito djeluje kao najbolji izbor za najposebnije trenutke na izmaku 2022. godine.

Bershka

Bershka

Cijena je, također, doba vijest. Ova je haljina dostupna za 173,20 kuna.


VIŠE O TEMAMAhaljineBershkaparty haljineduge haljinehaljine za Novu godinu
Povezano