Bershka za svibanj: Svijetlo, prozračno, beskrajno ženstveno

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 04.05.2013.

98

Bershka je u prvim danima svibnja svoje police nakrcala chic hlačicama, lepršavim suknjama, palazzo hlačama i ženstvenim bluzama

U modni svibanj ušli smo na krilima Manga, a ploviti nastavljamo u sličnom tonu uz ideje i prijedloge iz Bershke. I ova članica španjolskog high-street dream teama slavi nepodnošljivu lakoću proljeća i ljeta, sve više se podređujući dugim danima i visokim temperaturama. Mračne boje, grubi oblici i teški materijali definitivno su protjerani iz ormara, Bershka svoju ljetnu priču gradi na nježnim nijansama stapajući se sa zrakama sunca i vedrim prirodnim okružjem.

Bershka je novim lookbookom suvremene komade prožela retro elementima stvarajući priču koja je istovremeno i bezvremenska i trendi. Ženstvenost je riječ s kojom sve počinje i završava, kolekcija obiluje prozračnim komadima u vrlo ukusnoj i jednostavnoj shemi boja. Sve se vrti oko bijele, nježnoružičaste i blijedonarančaste, uz povremene bljeskove trapera. Svijetlo, čisto i dobrim dijelom pastelno!

U Bershkinim trgovinama čeka vas gomila chic bluza, retro hlačica u stilu 60-ih i 70-ih te palazzo hlača, lepršavih suknjica i maksi suknji zahvalnih za kombiniranje sa cvjetnim, čipkastim i prozirnim topićima odnosno laganim košuljama. Bershkin svibanjski lookbook razgledajte u galeriji fotografija.

> Bershka: Proljetne cipele i sandale na punu petu


VIŠE O TEMAMABershkalookbookbluzekošuljemajicemaksi suknjepalazzo hlačesuknjepastelne boje
Povezano