Bershka, Stradivarius i Pull&Bear u City Centeru One West!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2017.

13

Nove trgovine u City Centeru One West

Nove trgovine u City Centeru One West

Inditexovi brendovi Bershka, Stradivarius, Pull&Bear i Massimo Dutti otvaraju vrata u zagrebačkom City Centeru One West

Pull&Bear, mladi modni brand Inditex Grupacije, koji je ujedno i vlasnik brandova Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe, 27.travnja otvara trgovinu najnovijeg koncepta u najposjećenijem trgovackom centru na zapadnom dijelu Zagreba - trgovackom centru City Center One West.
Novi raspored trgovine prikazivat će najnovije kolekcije Pull&Bear za muškarce i žene na širokom, jedinstvenom prostoru koji je dekoriran California inspiriranom dekoracijom. Trgovina se sastoji od širokog, otvorenog plana, površine 797 m2, posvećenih lakonosivim artiklima marke Pull&Bear. Trgovina se nalazi na 1. katu centra.
Pull&Bear

Pull&Bear

Ovo je sedma Pull&Bear trgovina u Hrvatskoj, gdje je brand prvi put stigao 2009. godine. U Zagrebu se mogu pronaći još tri Pull&Bear trgovine, te u Zadru, Splitu i Osijeku po jedna. Sve trgovine u smještene u trgovackim centrima na vrlo atraktivnim lokacijama.

Massimo Dutti

Danas, 27. travnja, Massimo Dutti otvara svoju novu trgovinu u zagrebačkom trgovačkom centru City Center one West.

Nova trgovina pokriva 478 m² maloprodajnog prostora gdje Massimo Dutti prikazuje svoje najnovije ženske i muške kolekcije. Sve su kolekcije izložene u impresivnom prostoru gdje se inovativni arhitektonski elementi kombiniraju s originalnim dekorativnim značajkama.

I Bershka u City Centeru One West

Bershka

Bershka

Inditexov brend otvara svoju novu trgovinu (680 m2) u zagrebačkom trgovačkom centru City Center one West. Ovo je deseta Bershka trgovina u Hrvatskoj.

Nova trgovina je inspirirana glazbom, koncertima te backstage prostorom; po čemu i dobiva svoje ime. Estetika je lakša s naglaskom na industrijski stil i otvorenim stropovima koji otkrivaju strukturu mjesta.

Cijelo područje je pokriveno strukturom sastavljenom od rešetki na koju su ovješeni rasvjeta, snažni zvučnici te dio panela koji čine opremu.

Stradivarius otvara trgovinu najnovijeg koncepta u City Center one West

Stradivarius

Stradivarius

Nova trgovina koncepta CUBE kupcima će ponuditi najnovije modne trendove na svojem MAN i WOMAN odjelu, kao i novu lifestyle kolekciju – make up kolekciju i kolekciju za njegu tijela te detalje za uređenje interijera.

Trgovina najnovijeg koncepta CUBE ima površinu od 520 četvornih metara koja se prostire na dva odijela; WOMAN - koji je posvećen odjeći za djevojke i kolekcije svakodnevno nosivih stilova; MAN - posvećen mladim muškarcima koji vole modu i traže načine kako bi izrazili svoju osobnost i stil, bez žrtvovanja udobnosti.

VIŠE O TEMAMABershkaStradivariusPull&BearMassimo DuttiInditexCity Center Oneshopping u ZagrebuCity Center One West
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se