Bershka otvorila vrata digitalnog Showrooma

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.07.2022.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Bershkin digitalni Showroom otvara svoja vrata, otkrivajući novi prostor dizajniran s najsuvremenijom 3D tehnologijom gdje ćete moći osjetiti iskustvo online kupovine na višoj razini

Putem ove nove interaktivne e-stranice Bershka poduzima još jedan korak u misiji uklanjanja barijera između fizičkog i digitalnog svijeta - daje kupcu priliku pogledati Bershkinu posebnu kolekciju odjeće na isti način kao što bi to učinili u fizičkoj trgovini.

Novi, sveobuhvatan način istraživanja kolekcija koji će vam omogućiti pregled kolekcije i artikala s prikazom od 360º bit će izravno povezan s bershka.com i na taj način olakšati proces kupovine.

Predstavljanje kolekcije Dustland samo je početak onoga što će biti novo i revolucionarno, kao i način otkrivanja onoga što morate imati svake sezone izravno s mobilnog telefona ili računala.

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Nova kolekcija prepuna je novih trendova koji su sada u modi - od dekonstruiranih predmeta, drapiranog pletiva do korzeta sa izrezanim detaljima, svi u nizu prirodnih, zemljanih boja i izrađeni od materijala kao što je saten.


VIŠE O TEMAMABershka
Povezano