Bershka ima neodoljive hlače koje će biti apsolutni hit ljeta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 05.06.2024.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Prugice se probijaju u krug modnih trendova koji će obilježiti nadolazeće ljeto, na Bershkinom popisu bestselera prve tri pozicije preuzele su prugaste hlače širokih nogavica

Dugo smo ga čekali, priželjkivali i najavljivali, a sad je napokon tu, pred vratima! Ljeto stiže, ulazimo u po mnogima najljepši i najopušteniji dio godine, ali prije nego što se u potpunosti prepustimo užicima, moramo posložiti modni mozaik koji će nas pratiti sve do jesenske sezone.

Pred nama je sezona boja i uzoraka, nije samo bijela IN, nosit će se i plava, žuta i ružičasta, a u krugu najpoželjnijih uzoraka jednu od pozicija zauzet će i romantične prugice. Bershkina lista bestselera u prvim danima lipnja sve to potvrđuje: prve tri pozicije zauzele su - prugaste hlače!

Bershka

Bershka

U Bershki se jako dobro prodaje trendi model ležernih prugastih hlača širokih nogavica i nabranog izgleda koji je dostupan u dvije podjednako popularne boje: žutoj i ružičastoj.

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Uz njih, na vrhu liste bestselera smjestile su se još jedne hlače koje odgovaraju ovom opisu, ali u plavom izdanju. Cijena svakog od ovih hit modela iznosi 25,99 eura, a vi nam recite koja od ove tri varijacije vam se najviše sviđa!


VIŠE O TEMAMAhlačeženske hlačeBershkaširoke hlačeprugaste hlače
Povezano